Tantra massage sverige blue diamond thaimassage

tantra massage sverige blue diamond thaimassage

Svenska massagesalonger säljer penismassage: "Inte prostitution" Det är thaimassagesalongen Blue Diamond, som har två salonger i. "Vad är speciellt med Tantra massage är att det är mycket sexuellt orienterat. Blue Diamond driver två kvällsöppna salonger i Malmö, en i en bostadsfastighet på Kirseberg och en Det är fullt lagligt att sälja sex i Sverige. Blue Diamond startade officiellt (dessförinnan hette och var det verksamt Adress: Vattenverksvägen 27 a, Kirseberg, Malmö, Sverige.

Tantra massage sverige blue diamond thaimassage - dating sida

Salonger Sök Lägg till annons Blue Diamond Wellness Center Populär. Vi tror på rätt nyheter. Vår kundtjänst hjälper dig gärna - måndag till fredag, Svara som gäst Logga in Inte medlem? Så det är nog väldigt många som passar ien så löst definierad kategori. Webbsida, http://www. mundo-oriental.eu E-post, bluediamondthaimassage @hotmail. se. Öppettider, – alla dagar. Adress. Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] Postat av Jag har själv aldrig köpt thai - massage i Sverige utan enbart i Köpenhamn. Är Blue Diamond i Malmö detsamma som tidigare fanns i Köpenhamn?. Thaimassage (30min), Blue Diamond har 16 års erfarenhet boda i Danmark och Sverige och är ett populärt Thailändsk Wellness center med egna utvecklade Jag tog en Tantra massage, Mycket bra får jag säga.

Videos

Body Sensual Massage 7 Click here watching full . Earthquake massage. EarthQuake Massage Massage Relex Part 6. Massage Relax from earthquake massage

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2